Elektrikli Kombi Fiyatları ve Modelleri

24-03-2022 11:54
Elektrikli Kombi Fiyatları ve Modelleri

Bunun yanı sıra , bir ev için en yeşil yakıt modelidir. Elektrikli kazanların ürettiği enerji fosil yakıtlardan gelir, bu nedenle gazdan daha ekonomik durumlara mal olabilirler. Elektrikli kombiler, diğer ısıtma türlerine göre en çevre dostudur ve çalıştırma maliyeti daha düşüktür. Ayrıca kısa vadeli harika bir seçenektir. Gazın aksine, baca veya dış duvar gerektirmezler, bu da onları daha küçük operasyonlar için daha uygun hale getirir. Ayrıca çevre dostu olmayan ısı pompalarından daha verimlidirler. Sonuçta, seçim sizin. Eviniz ve bütçeniz için en uygun modelin hangisi olduğuna karar vermek size kalmış.

Elektrikli kombiler gazlı muadillerine göre ekonomik olsa da yine de bakım ve onarıma ihtiyaçları vardır. Elektrikli kombi modelleri ısıyı kompakt ilettiği için güç verimi yüksek ısıtıcı kazan çeşitleri içerisindedir. Birbirinden farklı teknik özellikte elektrikli kombi çeşitleri mevcuttur. Garanti süreleri 5 ile 10 yıl arasında geniş aralıklara sahiptir. Elektrikli kombi çeşitlerinin ana avantajlarına eşlik eden bir diğer önemli özelliği de garanti süresidir.

Elektrikli kombi fiyatları oldukça değişkendir. Bir elektrikli kombi, 9 kW'lık bir model için yaklaşık 7125 TL'ye mal oluyor. Daha küçük modeller daha az maliyetlidir, ancak o kadar verimli olmayabilir. Premium modeller ortalama 8000 TL'e kadar mal olabilir. Genel olarak, bir elektrikli kazanın toplam maliyeti, gaz muadili ile benzerdir. Teknolojideki ilerlemeyle birlikte elektrikli kazanlar, bir gaz kazanı kadar güvenilir hale geldi. Bunlar geleneksel muadillerinden daha yüksek verimlidir, birçok ev için mükemmel bir seçenektir.

Elektrikli Kombi Markaları

  • Vaillant
  • Demirdöküm
  • Daxom
  • Maktek
  • Termodinamik

9 kW'lık bir elektrikli kombi, 30 kW'lık bir modelden daha ucuzdur. Elektrikli bir kazan, yoğun olmayan saatlerde elektrik kullandığı için uzun vadede size ve cebinize uygun koşul imkanı kazandırabilir. Ayrıca, bir elektrikli kombinin maliyeti, gazlı muadilinden daha uygundur. Daha uygun fiyatlı bir elektrikli ısıtma kombi çeşitleri çözümü arıyorsanız, ısı pompalarını düşünmelisiniz.

Elektrikli Kombi Modelleri

  • Termodinamik DEK 36 kw Elektrikli Kombi Dokunmatik Ekran
  • Demirdöküm Volto 18 Kw Elektrikli Isıtıcı
  • Demirdöküm Volto 14 Kw Elektrikli Isıtıcı
  • Vaillant EloBlock 18 Kw Trifaze Elektrikli Kombi (eloBLOCK VE18)
  • Vaillant EloBlock 14 Kw Trifaze Elektrikli Kombi (eloBLOCK VE14)
  • Vaillant EloBlock 12 Kw Trifaze Elektrikli Kombi (eloBLOCK VE12)
  • Vaillant EloBlock 12 Kw Trifaze Elektrikli Kombi (eloBLOCK VE12)
  • Vaillant EloBlock 9 Kw Trifaze Elektrikli Kombi (eloBLOCK VE9)
  • Daxom Naviels UK-DAX-24EDT Elektrikli Kombi-Sadece Isıtma - 3 Fazlı
  • Daxom Naviels UK-DAX-16EDT Elektrikli Kombi-Sadece Isıtma - 3 Fazlı
  • Daxom Naviels UK-DAX-12EDT Elektrikli Kombi-Sadece Isıtma - 3 Fazlı
  • Daxom Naviels UK-DAX-10EDT Elektrikli Kombi-Sadece Isıtma - 3 Fazlı
  • Maktek Omega 35 Elektrikli Kombi 30.100 kcal/h
  • Maktek Omega 40 Elektrikli Kombi 34.400 kcal/h
  • Maktek Omega 30 Elektrikli Kombi 25.800 kcal/h
  • Maktek Omega 18 Elektrikli Kombi 15.480 kcal/h
  • Termodinamik DEK 12 kw Elektrikli Kombi (Trifaze)

Bir elektrikli kazan satın alırken, maksimum güç çıkışına sahip bir model seçmek önemlidir. Cihazın mevcut güç çıkışı, gelen besleme kablosu ile sınırlandırılırken, bir elektrikli kazanın maksimum gücü, sigortanın boyutu ile sınırlıdır. Daha büyük bir model daha fazla elektrik tüketecek ve daha fazla enerjiye ihtiyaç duyacaktır. Neyse ki, maliyet hala bir gaz kombisinden daha düşük. Şüpheniz varsa, elektrikli kombilerin maliyetlerini karşılaştırabilir ve en düşük elektrikli kombiyi satın alabilirsiniz.

Büyük bir eviniz varsa bir su deposuna ihtiyacınız olabilir ve daha küçük bir eviniz varsa ekstra maliyete değmez. Gaz kazanlarında, şofben ve ek borular için ekstra ödeme yapmanız gerekmeyecektir. Kaliteli bir elektrikli kombi, 15 yılda elektrik faturanızda %60'a varan oranda tasarruf etmenizi sağlar.

Elektrikli Kombi Ne Kadar Harcar?

Elektrikli kombi çeşitleri ortalama ortalama olarak kendi kapasitesinin %20 ile %50 enerji tüketimi sağlar. Buda 10 kW’lık bir elektrik kombi çeşidinin saatte 2,5 kW 3,5 kW bir kombi çeşidinin satte yaktığı miktar 6 – 15 kW ‘dır.

Elektrikli Kombi Çeşitleri Arasında En iyi Elektrikli Kombi Hangisidir?

Elektrikli kombi çeşitlerini hepsi diğer gaz ile çalışan kombi çeşitlerine göre daha çevre dostu olup, avantajlı kullanıcı dostu kombilerdir. En iyi elektrikli kombi teknik özellikleri sebebi ile Termodinamik tek fazlı veya çift fazlı elektrikli kombilerdir. Son teknoloji ile üretimlerinin yanı sıra voltaj koruyucu çeşitleri ile kombinasyonlandığında elektrik faturalarınızdan tasarruf ettirecek, elektrikli kombi çeşitleri içerisindedir.

Elektrikli Kombi Satın Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Alan

Radyatör çeşitleri

Cephe açışı

Kaçıncı kata kurulum yapılacağı

Alanın ısıtma sistemleri

Elektrikli kombi satın alınırken nereye kurulacağı, alanın ne kadar geniş olduğu, hangi cepheye inşa edileceği dikkat edilmesi gereken püf noktalar içerisindedir.

1 Ayda Elektrikli Kombi Ne Kadar Elektrik Yakar?

1 ayda elektrikli kombi çeşitlerinden herhangi bir modeli günde ortalama 6 – 7 saat hiç kapatmadan çalıştırdığınızda aylık olarak elektrik faturanıza yansıyacak maliyet ortalama 350 TL’ dir. Artan doğalgaz faturalarını göz önünde bulundurduğumuzda kış ayları için en tasarruf sağlayan ve cebimize ekstra kazanç sağlayan kombi çeşidi olduğu aşikardır.

Elektrikli kombi modelleri ve ısıtma kazan çeşitleri yüksek verimli enerji tasarrufu sağlayan sistemlerdir. Son yıllarda normal kombi mi yoksa elektrikli kombi mi almalıyım sorusu sizinde kafanızı karıştırıyor ise kesinlikle seçim yaparken evde yaşayan hane sayısı ve oda sayısını göz önünde bulundurun. Fazla fatura ödemektense, ekonomik olarak sizi rahatlatacak olan elektrikli kombiler ile cebiniz için avantaj oluşturabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.