Alüminyum Döküm Radyatör

29-03-2022 11:22
Alüminyum Döküm Radyatör

Dövme gövdesi ve mantar panelleri, kontrollü sıcaklıklarda termo-elektrik füzyon işlemiyle birbirine bağlanmıştır. Alüminyum döküm radyatör modelleri günlük yaşam alanlarında sık kullanılmasının yanı sıra iç mekanı ve diğer alanları en hızlı ısıtan radyatör çeşitleri içerisindedir. Alüminyumun yapısındaki nikel elementinden dolayı diğer panel radyatörlere göre ısı verimliliği yüksektir. En iyi kalorifer peteği çeşitlerine eşlik etmektedir. Isıyı kompakt iletkenliği sayesinde alüminyum döküm radyatör, alüminyum radyatör, alüminyum havlu radyatör gibi çeşitler iç mekanlarda ve büyük işyeri gibi dış iç mekanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Kombi petek modellerine tasarımı ve üstün özellikleri ile ayrı bir iç mekan stil tasarım havası kazandırmıştır. Sonuç olarak, kullanımı güvenli, kesintisiz, %100 tek parça bir radyatördür. Alüminyum gövdesi ve nipelleri özel korozyon önleyici kaplama ile korunmaktadır ve bölmeler arası boşluk sızdırmaz ve korozyona karşı dayanıklıdır.

Alüminyum döküm radyatörler, modüler veya tek parça bölünmüş montaj yapısı ile karakterize edilir. Mükemmel ısı iletkenliğine sahiptirler ve ısıtma sistemlerinde kullanım için idealdirler. Hafiflikleri, uyarlanabilirlikleri ve düzlükleri, onları pencerelerin yanına veya altına kurulum için ideal kılar. Alüminyum döküm radyatörlerin ısı transfer verimliliği çelikten daha yüksektir. Ayrıca çelik muadillerine göre satın almak daha ekonomiktir ve enerji tasarrufu özelliklerine sahiptir.

Endüstri, hafif hizmet tipi radyatörlerin tanıtımına daha fazla önem vererek, endüstri alanlarında da sıklıkla alüminyum döküm radyatör, alüminyum panel radyatör çeşitleri tercihen kullanılmaktadır. Estetik çekiciliğinin yanı sıra, alüminyum döküm radyatörün başka birçok avantajı vardır.

Alümin Döküm Radyatör Kullanmanın Avantajları

  1. Enerji verimli ve çevre dostudurlar.
  2.  Çelikle karşılaştırıldığında, alüminyumun bakımı daha kolaydır.
  3. Açık ısıtma sistemleri için kullanılabilir ve minimum bakım gerektirir.
  4. Çelikten daha hafiftir ve yıllık enerji faturasında yüzde beş ila ona kadar tasarruf sağlayabilir.
  5.  Aynı zamanda dayanıklı ve korozyona dayanıklıdır, bu da onu ısıtma sistemleri için akıllıca bir seçim haline getirir.
  6.  Döküm alüminyum radyatör, basit, modern bir görünüme sahiptir ve çeşitli ısıtma sistemleriyle uyumludur. Malzemeler dayanıklı ve hafiftir ve radyatörler için tasarlanmamış odalara kolayca monte edilebilir.
  7. Banyoda, mutfakta ve hatta ofiste bile kullanılabilir. Hafif olduğu için uyarlanabilir ve kullanımı kolaydır. Pürüzsüz yüzeyi ve düzlüğü onu evler için mükemmel bir seçenek haline getirir.
  8. Döküm alüminyum radyatör hafif, uyarlanabilir ve verimlidir. Tek parça, bölünmüş montaj yapısı, onu çok yönlü bir ısıtma sistemi haline getirir. Dayanıklıdır, bakımı kolaydır ve güzel bir görünüme sahiptir. Bir döküm alüminyum radyatör, çeşitli ısıtma uygulamaları için kullanılabilir. Aradığınız stile bağlı olarak, birkaç seçenek mevcuttur. Kompaktlığı ve taşınabilirliği başka bir avantajdır.

Alüminyum Döküm Radyatör Modelleri

  • Wellini 600x800 Almira Alüminyum Döküm Radyatör (10 Dilim)
  • Wellini 600x720 Almira Alüminyum Döküm Radyatör (9 Dilim)
  • Wellini 600x640 Almira Alüminyum Döküm Radyatör
  • Wellini 600x560 Almira Alüminyum Döküm Radyatör
  • Wellini 600x480 Almira Alüminyum Döküm Radyatör
  • Notarad Nr1 600X1200 Alüminyum Döküm Radyatör
  • Notarad Nr1 600X1000 Alüminyum Döküm Radyatör
  • Notarad Helyos 900X1100 Alüminyum Radyatör
  • Notarad Helyos 400X1400 Alüminyum Radyatör
  • Notarad Plus 400x560 Alüminyüm Döküm Radyatör (7 Dilim)

Radyatörler, kalorifer petek sistemleri için yaşam alanlarındaki en verimli ıstıcı sistemleridir. Kombi, elektrikli kombi, yarı yoğuşmalı kombi, tam yoğuşmalı kombi modelleri ile uygun tasarımları ön plandadır. Alüminyum döküm radyatör dayanıklıdır ve birçok farklı uygulama için uygundur. Tasarımı ve rengi evinizin tarzına uyum sağlayacaktır. Alüminyum radyatörler için kullanılan malzeme, 40 HC/sn'lik artırılmış bir ısı iletkenliğine sahiptir. Alçak bir pencere pervazının altına monte edilebilir. Eşsiz şekli, sıcak su ısıtma sistemlerinin kurulumu için idealdir. Ayrıca herhangi bir yanıcı bileşen içermemektedir. Küçük ve dar bir alana sahipseniz radyatör çeşitleri içerisinden seçim yapabilirsiniz. Evinizin ısıtma sistemi için çok yönlü bir seçenek arıyorsanız, başka yere bakmayın.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.